Dickson Constant en Hylas

Dickson Constant

Het bedrijf Dickson Constant uit Wasquehal te Frankrijk is de grootste doekfabrikant ter wereld. Dickson maakt stoffen voor de tuinmeubelindustrie, de watersport, de scheepvaart en de zonweringbranche. Ook maakt Dickson Constant van de acrylvezel buitentapijten.

Dickson Constant werkt met veel bedrijven samen. Met Fatboy onder andere voor het buitenleven, met ondernemingen als SunCircle te Barneveld, doekconfectiebedrijven als Hylas te Elst en veel andere.

U kunt bij ons terecht voor de buitentapijten van Dickson Constant: ontdek de diverse mogelijkheden in onze showroom.

Hylas

Het doekconfectiebedrijf Hylas confectioneert niet alleen acryldoeken van Dickson Constant, maar ook van Sattler, Schmidts etc. Ook heeft Hylas haar eigen collectie onder de merknaam Tibelly. Deze collectie is zorgvuldig samengesteld uit de collecties van andere weverijen, waaronder Dickson Constant. Hylas confectioneert ook screendoeken.

Per verkocht Tibelly-doek doneert Hylas een bedragje aan het Kankerfonds.

Voor de acryldoeken van Dickson Constant en de Tibelly-doeken van onze leverancier Hylas kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom.