Over ons

A. van der Molen zonweringen is een dynamisch familiebedrijf met ruim 60 jaar ervaring. Hiermee zijn wij het oudste zonweringbedrijf van Deventer en een van de oudste van heel Nederland! Dit betekent dat wij een enorme bak aan ervaring met ons meebrengen. Wij zijn opgegroeid tussen de zonweringen. Overgrootvader van der Molen startte in 1930 zijn bedrijf in Zwolle. Op 1 april 1952 vestigde zijn zoon, Ton van der Molen, zich met zijn bedrijf in Deventer. Sinds 1965 zitten wij aan de Holterweg 8A, ook te Deventer.

A. van der Molen Zonweringen op tv

Onlangs was A.van der Molen Zonweringen te gast bij het programma ‘Lifestyle Xperience’ op RTL 4.

Montage door A. van der Molen Zonweringen

Wij monteren zelf al onze zonweringen, waardoor we dus niet afhankelijk zijn van bijvoorbeeld montageploegen. Onze monteurs zijn zorgvuldige geselecteerde mannen, die stuk voor stuk veel verstand hebben van zonweringen. Een bijzonder feitje; indien wij extra hulp nodig hebben vanwege enorme drukte, kan een van onze leveranciers zijn montageploeg sturen ter ondersteuning.

Jarenlange ervaring en diversiteit aan klanten

A. van der Molen Zonweringen heeft door z’n lange staat van dienst een enorme klantenkring opgebouwd met, naast de vele particuliere klanten, ook klanten als Carinova, Woonstichting Eigen Bouw, Dille en Kamille (in het hele land) en nog veel meer.

Daarnaast heeft A. van der Molen diverse projecten verzorgd zoals o.a. de zonweringen aan het Pothoofd en de flats van Eigen Bouw aan de Rembrandtkade en de Moreelsestraat.

Door de wol geverfd? Juist ja!