Showroom

Tegenwoordig is het een ‘must have’ om een showroom te hebben. Potentiële klanten baseren hun keus niet op alleen foto’s van een website. Men moet het product in ‘real life’ kunnen zien, voelen en bedienen.

Knikarmschermen, uitvalschermen, screens en meer

Wij zijn dan ook enorm trots op onze showroom. U beleeft de zonwering alsof hij al bij u thuis hangt. A. van der Molen heeft de volgende producten in de showroom tentoongesteld:

Grootste doekcollectie van Deventer e.o.

Tevens hebben wij de grootste doekcollectie van Deventer en omstreken, natuurlijk kunt u deze ook voelen. In overleg is het ook mogelijk om deze mee te nemen naar huis voor een natuurlijke visualisatie; hoe matcht de kleur met de kleuren van uw omgeving?

Showroommodellen te koop

Suncircle knikarm in de showroom
Suncircle Knikarm

Omdat de zonwering wereld nooit stopt met zich te ontwikkelen, moeten wij als dealer ook mee met deze ontwikkelingen. Hierdoor zullen er ook showroomproducten te koop zijn. Welke dit precies zullen zijn, verschilt per jaar. Het voordeel van een showroommodel aanschaffen is dat deze altijd netjes onderhouden zijn. Tevens hebben zij geen invloeden van buiten over zich gehad. U kunt dus wel stellen dat onze showroommodellen ‘zo goed als nieuw’ zijn.

Meer informatie?

Ben u benieuwd welke modellen wij nu in de uitverkoop hebben? Neem dan snel contact op of bel met 0570-622 070.