Raamdecoratie

De benaming raamdecoratie is mogelijk een beetje vaag voor u. Onder raamdecoratie vallen rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen, horizontale- en verticale jaloezieën, shades en lamellen. Deze producten vallen niet onder de binnenzonwering omdat zij niet specifiek dienen om de zon tegen te houden. De producten hangen altijd binnenshuis en moeten daarom mooi decoreren met de rest van het interieur.

Grote diversiteit

Met de producten van Erfal bieden wij een grote diversiteit raamdecoratie aan. Een diversiteit aan verschillende producten, maar ook aan versies. Zo hebben wij verduisterende stoffen, aluminium- en kunststof lamellen en lamelbreedtes van 16, 25, 35, en 50 mm. Uiteraard is er qua kleur ook volop keus. Of u nou paars of geel wilt, of liever een stippenpatroon, wij hebben het! Omdat alles maatwerk is, bestaat er geen standaardprijs voor onze raamdecoratie. Alles maken wij naar uw wens; u kiest zelfs hoe u uw product wilt bedienen.

rolgordijn

Neem contact op!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken op 0570-622 070 of mailen naar info@avandermolen.nl.