Terrasoverkappingen

U kent het wel! Is het eindelijk mooi weer op uw vrije dag. U wilt zich lekker in het zonnetje gaan installeren. Tuinmeubels naar buiten, krantje erbij en iets te drinken ……… Gaat het regenen! Voor dit soort omstandigheden hebben wij de ideale oplossing: de terrasoverkapping!

Weinor terrasoverkappingen

De terrasoverkappingen van Weinor zijn de perfecte oplossing. Weinor heeft diverse modellen in haar programma; van glazen overkappingen tot overkappingen met een dak van zonweringdoek. Van klassiek tot modern, altijd hebben ze een luxueuze uitstraling.  Net als bij haar zonweringen, is er een ruime keuze aan Ral-kleuren mogelijk. Niet alleen biedt Weinor terrasoverkappingen aan, ook heeft zij zonweringen voor op of onder de overkappingen in haar assortiment.

Pergotex terrasoverkapping

Pergotex zonwering van Weinor bij A van der Molen in DeventerDe Pergotex overkapping van Weinor is uniek in haar categorie. Ze heeft, in tegenstelling tot andere overkappingen, geen glazen dak. De Pergotex wordt ook wel de cabrio onder de overkappingen genoemd. Dit omdat ze een flexibel vouwdak heeft, die u te allen tijde in- en uit kan schuiven. Dankzij het flexibele vouwdak doet zij denken aan een cabrio. Het doek van de Pergotex is regenwerend en windbestendig. Hierdoor dient de overkapping niet alleen tegen de zon, maar tegen elk weertype. De Pergotex kan extra uitgerust worden met verticale zonwering of glaselementen, waardoor u het klimaat onder de overkapping beheerst. Dus, vanaf nu vertoeft u in elk weertype heerlijk onder uw overkapping!

Terrazza terrasoverkapping

VETA030901_WZ paintHet hele jaar door terrasplezier? Dat kan met de Weinor terrasoverkapping Terrazza. De Terrazza overtuigt door een elegante constructie, een fraai design en hoge belastbaarheid. Met haar verscheidenheid aan uitvoeringen is de Terrazza voor vrijwel alle huizen zeer geschikt. Ze is leverbaar in drie modellen. U kunt kiezen uit een terrasoverkapping zonder dakoverstek met geïntegreerde regengoot, terrasoverkapping met dakoverstek en voorgehangen regengoot, of terrasoverkapping met dakoverstek en  geïntegreerde regengoot. De Terrazza staat bekend om haar elegantie. U kunt de overkapping geheel naar wens ontwerpen. Een lichtlijst LED/Design maakt de Terrazza af. Uw terras krijgt een sfeervolle uitstraling en dankzij de optie dimmen beslist u nu zelf hoe romantisch het onder uw overkapping wordt!

Glasoase terrasoverkapping

TerrasoverkappingMet de Glasoase van Weinor creëert u de perfecte overgang tussen binnen en buiten. De Glasoase bestaat uit de Terrazza terrasoverkapping die met behulp van profielloze glaselementen tot een ongeïsoleerde serre kan worden uitgebouwd. Dankzij de vele verschillende vaste en flexibele glazen zij-elementen ontstaat er een ruime keuze uit combinatiemogelijkheden. Een van de glazen zijwanden kan op elke gewenste plaats geopend worden; hij is verschuifbaar in vlakke positie en in een V-positie. Is dit niet helemaal uw ding? Weinor heeft ook een glazen wand waarbij de deuren om de hoek schuiven. Dit zonder uit te zwenken naar buiten. U kunt ook een systeem kiezen waarbij de wand geheel naar links of naar rechts geschoven wordt. Overgordijnen doet u op dezelfde manier open en dicht. De mogelijkheid voor een schuifwand is ook aanwezig. Van binnenuit is deze wand met de voet te vergrendelen. Ideaal voor mensen die niet meer goed kunnen bukken.

De Glasoase heeft vele dakvormen, dus er is altijd wel een overkapping die bij u past! Wilt u meer informatie over de verschillende dakvormen en zij beglazingen? Mail dan naar info@avandermolen.nl of bel naar 0570- 622 070.

Buitentrend terrasoverkappingen

terrasoverkappingen van BuitentrendEen andere oplossing voor iedereen die naar keuze van zon en schaduw wil kunnen genieten is de Buitentrend van SunCircle. De terrasoverkappingen van Buitentrend zijn uitschuifbaar. De ene dag zit u onder de overkapping, beschut tegen zon of neerslag. De volgende dag geniet u van de volle zon. De Buitentrend is zo flexibel als een zonnescherm en zo groot en weerbestendig als een vaste overkapping. U heeft de keuze uit een terrasoverkapping in hout of in aluminium en deze is leverbaar in meer dan 80 dessins en kleuren! Afgewerkt met hout krijgt de constructie een landelijke uitstraling, in aluminium strak en slank.

Het voordeel van deze terrasoverkapping is dat de buitenmuur nauwelijks belast wordt , zoals bij een knikarmscherm. De staanders en de liggers ondersteunen het zonnescherm. Daarom is deze overkapping ook voor Uw gevel en uw terras geschikt!

Kop koffie of thee

Wij nodigen u uit om, onder het genot van een kopje koffie/thee, meer informatie te verkrijgen over deze producten.

Offerte aanvragen