Ons aanbod zonweringen

A. van der Molen Zonweringen heeft een zeer uitgebreide collectie aan zonweringproducten. Zo bieden wij binnenzonweringen, buitenzonweringen, raamdecoratie, overkappingen en horsystemen aan. Daarnaast zijn wij het enige zonweringbedrijf dat onderdelen op voorraad heeft. U hoeft hiervoor dus niet te wachten tot de fabrikant het opstuurt. U haalt het gewoon af bij ons in de winkel! Dus voor alles wat u zoekt, wij kunnen u helpen!

Soorten zonweringen

Wij hebben de volgende soorten zonweringen. Staat uw product hier niet tussen? Neem dan toch contact met ons op en zie wat wij voor u kunnen betekenen!

 • knikarmscherm
 • uitvalscherm
 • markies
 • markisolette
 • rolluik
 • screen
 • terrasoverkapping
 • horsystemen
 • windscherm
 • raamdecoratie
 • Sunfolie Climate Screen

Wat kost een zonwering

Deze vraag wordt ons meer dan eens gesteld. De prijs van een zonwering is afhankelijk van uw wensen. De eerste keus die u moet maken is voor welke zonwering u gaat. Dan moet u beslissen voor welke kleur omkasting u gaat. Gaat u voor een standaardkleur zonder meerprijs, of bent u bereid een meerprijs te betalen? De prijs hangt enorm af van de maten. Hoe breed moet uw zonwering worden en welke uitval wenst u? U kunt kiezen om de zonwering elektrisch te bedienen, maar handbediend is ook een optie. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Levering en montage

Gemiddeld gezien duurt een levering 2 tot 6 weken, maar dit is afhankelijk van het product en het seizoen.
In het hoogseizoen, dus lente en zomer, moet er rekening gehouden worden met minimaal 4 weken.
Wij monteren in principe alles zelf. Mocht het nodig zijn, bijvoorbeeld door enorme drukte, kunnen de montageploegen van onze leverancier bijspringen.

Kleuren en stoffen

Elke zonwering wordt op maat gemaakt voor u. U kunt uit verscheidene framekleuren en doekkleuren kiezen. Een van onze leveranciers, Weinor, heeft de keuze uit ruim 47 standaard framekleuren! Onze doeken passen perfect bij de ruime keuze framekleuren. Of u nu een egaal doek kiest, of een met strepen, de prijs blijft gelijk. Hierdoor kunt u uw doek perfect aansluiten bij de door u gekozen zonwering. Wij werken met de grootste doekfabrikant ter wereld, Dickson. Dankzij hun kwaliteitstandaard en sterke service sluiten zijn perfect aan bij A. van der Molen Zonweringen.

Bekijk onze zonweringen

Voor meer informatie klikt u op de foto’s. Kunt u uw product niet vinden? Geen zorgen, neem contact op en verbaas u over onze creativiteit!

Offerte of advies

Wanneer uw interesse gewekt is, komt een van onze medewerkers geheel vrijblijvend en kosteloos langs voor advies. Onze medewerker neemt dan diverse doekstalen mee. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden voor bij u thuis. Indien u na het advies enthousiast bent, volgt er uiteraard een offerte. Ook hier zijn geen kosten aan verbonden. Liever telefonisch advies? Neem contact met ons op via 0570- 622 070 of mail naar info@avandermolen.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom aan de Holterweg 8A in Deventer!

Offerte aanvragen