Binnenzonwering

Als de term binnenzonwering valt, neemt men vaak aan dat producten als rolgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën hieronder vallen. Dit is echter een foutieve aanname. Bovenstaande producten vallen onder de raamdecoratie. Waarom? Omdat deze producten de zon en de warmte niet buitenhouden zoals een binnenzonwering dat betaamt te doen. Een rolgordijn bijvoorbeeld heeft altijd kieren aan beide zijkanten en aan de onderkant. Goede binnenzonwering heeft dit niet.

Wat kost binnenzonwering

Deze vraag wordt ons meer dan eens gesteld. De prijs van binnenzonwering is afhankelijk van uw wensen. De prijs hangt af van de maten. Hoe breed moet uw zonwering worden en hoe hoog? Ook bij de binnenzonwering kiest u de kleur van de omkasting en van de folie. U kunt kiezen om de zonwering elektrisch te maken, maar handbediend is ook een optie. Een elektrische bediening heeft altijd een meerprijs. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Levering en montage

Gemiddeld gezien duurt een levering 2 à 3 weken, maar dit is afhankelijk van het seizoen. In het hoogseizoen, dus lente en zomer, moet er rekening gehouden worden met 3 weken. In de winter is dit meestal zo’n 1 à 2 weken. Wij monteren al onze producten zelf. U kunt ook kiezen voor zelfmontage, maar dan vervalt de garantie. Wij raden dan ook sterk aan om ons de montage te laten doen.

Bekijk onze binnenzonwering

Voor meer informatie klikt u op de foto’s. Kunt u uw product niet vinden? Geen zorgen, neem contact op en verbaas u over onze creativiteit!

Offerte of advies

Wanneer uw interesse gewekt is, komt een van onze medewerkers geheel vrijblijvend en kosteloos langs voor advies. De medewerker neemt, indien gewenst, een showroommodel en alle soorten folie mee. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden voor bij u thuis. Indien u na het advies enthousiast bent, volgt er uiteraard een offerte. Ook hier zijn geen kosten aan verbonden.

Offerte aanvragen

Liever telefonisch advies? Neem contact met ons op via 0570-622070 of mail naar info@avandermolen.nl