Buitenzonwering

Buitenzonwering is een zeer breed begrip. De volgende producten vallen hieronder:

  • Knikarmschermen
  • Uitvalschermen
  • Markiezen
  • Markisolettes
  • Rolluiken
  • Screens
  • Windschermen
  • Overkappingen
  • Verandazonweringen

Een knikarmscherm, ook wel bekend als terrasscherm of zonnescherm, zit vaak aan de achterkant van het huis. Hier kunt u onder zitten. Knikarmschermen zijn bij ons in ruim 47 Ral kleuren en met verlichting verkrijgbaar.

Een uitvalscherm lijkt op een knikarmscherm, maar deze loopt zo schuin dat u er niet onder kunt zitten.

Wat kost een buitenzonwering

De prijs van een buitenzonwering is afhankelijk van uw wensen. U moet voor uzelf de keus maken voor welke buitenzonwering u gaat. Bij die keuze is het verstandig een budget op te stellen waar u binnen wilt blijven. De prijs hangt ook af van de maten. Hoe breed moet uw zonwering worden en hoeveel uitval wenst u? Per buitenzonwering kunt u de kleur van de omkasting kiezen. Wij werken met verschillende leveranciers, waardoor u bij sommige schermen meer kleurkeus hebt dan bij andere schermen. Heeft u al besloten of u de zonwering handbediend of elektrisch bediend wilt? En als u hem elektrisch wilt, heeft u dan liever een wandschakelaar of een afstandsbediening? Een handbediening heeft altijd een minderprijs dan een elektrische bediening. Als u hier ook uw keus in hebt gemaakt, kunnen wij u een gerichte prijsopgaaf doen. Meer informatie? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of kies voor ons informatiepakket!

Levering en montage

De levering van een buitenzonwering is zowel seizoens- als leveranciers afhankelijk. In de lente en zomer is het topdrukte, ook bij onze leveranciers. Houdt daarom rekening met een levertijd van zo’n 2 tot 6 weken, afhankelijk van het product. Wanneer wij de zonwering monteren, geven wij 2 jaar garantie op de montage. Let op! Het zonnescherm moet wel normaal gebruikt zijn, niet als speeltoestel voor de kinderen bijvoorbeeld. Mocht er iets stuk gaan binnen die 2 jaar en het scherm is normaal gebruikt, dan zijn alle kosten voor onze rekening.

Offerte of advies

Wanneer uw interesse gewekt is, komt een van onze medewerkers geheel vrijblijvend en kosteloos langs voor advies. Onze medewerker neemt allerlei doekstalen mee. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden voor bij u thuis. Indien u na het advies enthousiast bent, volgt er een offerte. Ook hier zijn geen kosten aan verbonden.

Offerte aanvragen

Liever telefonisch advies? Neem contact met ons op via 0570-622070 of mail naar info@avandermolen.nl Zit u nog in de oriënterende fase? Vraag dan ons informatiepakket aan!