Rolluiken

Weinig zonweringen beschikken over zoveel unieke eigenschappen als een rolluik. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige rolluiken voor een scherpe prijs, met behoud van de fijne eigenschappen die dit product kenmerken.

Inbraakwerende of -vertragende eigenschap

rolluik lumenguardRolluiken verduisteren een kamer compleet, zodat bijv. kleine kinderen langer zullen slapen. Maar ook de inbraakwerende of -vertragende eigenschap geeft een veilig gevoel. Rolluiken schrikken indringers af en werken aantoonbaar inbraakremmend. SunCircle heeft een rolluik, dat echt inbraakwerend is. Bovendien bespaart u ’s winters energie, terwijl zomers de warmte er niet doorheen dringt.

Extra warmte-isolatie

Rolluiken verbeteren de isolatiewaarden door montage voor het raam en U creëert extra warmte-isolatie door een isolerende luchtlaag. Dit bespaart verwarmings- en energiekosten.De dubbelwandigheid van de rolluiken en het volschuim verminderen lawaai-overlast. Storende geluiden van buiten blijven ook buiten. Dus: al met al ook een effectieve geluidswering. De door ons geleverde rolluiken worden geproduceerd door bijv. de firma SunCircle.

Offerte aanvragen