Screens

Screens zijn om meer dan één reden een praktisch mooie oplossing om hinderlijk zonlicht te weren en toch te genieten van zonlicht. Screenfiltering van zonlicht geeft niet alleen een prettig diffuus licht in uw woning, maar schermt hinderlijk UV-licht ook perfect af (tot behoud van bijv. Uw meubels). Het zonlicht wordt door screens voor meer dan 50% gefilterd; daarnaast biedt screendoek zicht naar lichtzijde.

Van binnen naar buiten goed zicht

Bijkomend voordeel van screens is ook dat u van binnen naar buiten goed zicht hebt, terwijl van buiten naar binnen het zicht ontnomen wordt. Een screen is om meer dan één reden bijzonder makkelijk in gebruik. Deze neemt een beperkte montageruimte in en is op bijna elk kozijn te monteren. Indien u een screen wilt gebruiken op een winderige plaats, kies dan voor de windvaste uitvoering. U kunt dan gebruik maken van de zogenaamde ritsscreens van o.a. SunCircle. Ook bieden wij merken aan als Luxxout en Erfal.

Deze zijn bovendien leverbaar tot een breedte van 6 m zonder (!) tussenlager, dus uit één stuk. Daarbij is een maximale hoogte van 5 m mogelijk. Zo’n 80 verschillende kleuren en diverse soorten doek, speciaal ontworpen voor de vlakhangende zonwering, maken Uw keuze compleet.

Offerte aanvragen