Accessoires zonneschermen

Ook om uw zonnescherm te personaliseren, bent U bij ons aan het juiste adres!

Verlichting en terrasverwarming

Verlichting en terrasverwarmingOok is het mogelijk om verlichting, terrasverwarming of een combinatie van beide te laten installeren. De (elektrische) terrasverwarmers die wij voeren, zijn van het merk Heliosa en zijn leverbaar met vermogens van 1500 tot 3000 Watt. Standaard is de behuizing wit of, tegen lichte meerprijs, in zwarte structuurlak, maar een andere RAL-kleur is ook mogelijk. Deze terrasverwarmers kunnen aan het scherm gemonteerd worden maar ook aan de muur. Tevens bestaan er modellen die geheel vrijstaand zijn, zodat u ze overal waar u wenst neer kunt zetten.

De leverbare verlichting is van Somfy en bestaat uit een lichtbalk, voorzien van 5 halogeenspots van 20 Watt elk, die aan het scherm of aan de muur gemonteerd worden. De verlichting is voorzien van een RTS ontvanger, zodat u de verlichting draadloos kunt bedienen.

Elektrische bediening

Is uw scherm handbediend ? Wij kunnen uw scherm ombouwen naar elektrische bediening. Dit kan overigens ook bij screens en rolluiken. Deze elektrische bediening kan dan met schakelaar, maar ook draadloos met behulp van een handzender.

Heeft u een elektrische bediening, dan is het mogelijk om er een zon/windautomaat aan te koppelen.

Schulprand

Schulprand vervangenU kunt uw scherm voorzien van een schulprand (volant of flap), klassiek of modern van vorm. Tevens bieden wij de mogelijkheid om deze volant te laten voorzien van tekst en/of een logo.

 

Doek vervangen

Wanneer het doek van uw scherm versleten, verschoten of vies is, dan kunnen we het doek vervangen. U kunt kiezen uit de doekcollecties van Dickson en Tibelly.

Offerte aanvragen