Markiezen

Schlappi Markiezen brengen gezelligheid en nostalgie op straten en pleinen. Vakkundig vervaardigde markiezen, in talloze variaties en kleuren, sieren de gevels van winkels, boutiques, restaurants, hotels, projekten, alsook van woningen. Dankzij de toepassing van de meest moderne materialen en constructiemethodes onderscheidt Schlappi Markiezen zich ook in betrouwbaarheid en nauwkeurigheid.

Ideale zonwering, met name tegen zijzon

De keuze is eindeloos: optrekbaar of vast, hout of aluminium, handbediend of elektrisch, effen doek of liever streepdoek van Dickson Constant of van Swela? Kortom: voor iedere gevel de juiste markies. Schlappi Markiezen heeft daarom ook het straatbeeld in vele Nederlandse steden de laatste jaren aanzienlijk veranderd. Mensen willen graag “een stukje nostalgie”, iets moois aan de gevel.

En zeg nu zelf: een gevel is toch aangekleed op het moment dat hij wordt verfraaid door 1 of meerdere fraaie markiezen. En dan hebben we het nog niet eens over de praktische functie van een markies als zonwering of als reclamedrager. Markiezen: de ideale zonwering! Met name tegen hinderlijke zijzon.

Offerte aanvragen