Uitvalschermen

Wanneer u op zoek bent naar een buitenzonwering die alleen het glas afdekt, het comfort biedt van een screen of een rolluik maar u niet zo’n opgesloten gevoel geeft en de gezelligheid, maar niet de prijs van een markies, dan is een uitvalscherm een uitstekende optie. Van zowel SunCircle als Weinor kunnen wij een u diverse uitvalschermen aanbieden.

Eenvoudige en moderne modellen

UitvalschermWij bieden u de keus uit eenvoudige modellen, maar ook uit moderne cassette-schermen. Schermen voorzien van handbediening, zoals band, staaldraad of draaistang, maar ook elektrisch bediend. Kortom: voor iedereen is er wel een uitvalscherm te vinden. Bij woningen in flatgebouwen maken wij doorgaans gebruik van uitvalschermen met balkonarmen. De schermen monteren wij dan zover mogelijk naar voren, de armen aan de wand zodat u volledig gebruik kunt blijven maken van het balkon. Ook in breedte-maten zijn er vrijwel geen belemmeringen;de uitvalschermen van SunCircle zijn zelfs leverbaar tot een breedte van 740 cm uit één stuk ! En dat met behoud van hun 7-jarige garantie-periode!

Glijarmschermen

GlijarmschermenEen van de varianten op het uitvalscherm is het glijarmscherm.Het glijarmscherm gebruiken we op plaatsen waar een knikarmscherm niet mogelijk of wenselijk is, bijv. bij een lage dakrand of in geval van een kleine breedte. Dit type scherm combineert de voordelen van een knikarmscherm, u kunt er onder zitten, met de voordelen van een uitvalscherm. Het scherm is windvaster dan een knikarmscherm. Nadeel van dit type scherm is dat u beperkter bent in de uitval, namelijk niet meer dan 220 cm. Deze schermen zijn leverbaar als eenvoudig model, maar ook als cassette en ook de diverse vormen van bediening zijn gelijk aan het uitvalscherm.

Markisolette

MarkisoletteDe markisolette is een uitvalscherm, dat geschikt is voor hoge, smalle ramen. Bij dit scherm gaat het doek eerst recht naar beneden en zal ongeveer halverwege pas uitvallen.Het grote voordeel van dit model is dat u niet een scherm nodig heeft met een enorm grote uitval en daardoor veel minder last heeft van de wind en van invallende zijzon. Ook hierbij kunt u weer kiezen uit de diverse handbedieningen en elektrische bedieningen. Doek: Bij al onze schermen kunt u een doek kiezen uit de collecties van Dickson Constant, Swela en Sattler.Effen doek of streep: voor iedereen is de juiste keus te vinden.

Offerte aanvragen