Zonweringen leasen

Overweegt u om een zonwering of een terrasoverkapping te kopen? Wilt u graag mooie op maat gemaakte raamdecoratie of horren? Dat kan een flinke uitgave zijn. Vandaar dat wij u graag de mogelijkheid willen bieden om onze producten later te betalen.

Waarom onze producten leasen?

Het leasen van onze producten is de nieuwste trend: u kunt als eigenaar direct genieten van uw aankoop, terwijl u deze in maandelijkse termijnen aflost.

Santander

Als A. van der Molen Zonweringen te Deventer zijn wij de samenwerking aangegaan met Santander Consumer Finance Benelux B.V.: deze bank biedt namelijk de mogelijkheid om geld voor de aanschaf van onze producten te lenen middels ‘Goed Plan’. Zo kunnen onze producten voor iedereen binnen bereik komen. Of u daar al of geen gebruik wilt maken, beslist u natuurlijk zelf. U bepaalt of u een aanbetaling wilt doen en welk bedrag u eventueel wilt financieren. Als uw aanvraag door Santander wordt goedgekeurd, tekent u de overeenkomst en een doorlopende machtiging: u weet precies waar u aan toe bent en welk bedrag u per maand betaalt.

Zie onderstaande folder van Santander voor meer informatie of bekijk hun website: https://www.santander.nl/.

Vraag naar de mogelijkheden

Wij begrijpen dat het een hele stap is om onze producten te kopen of te leasen. Wilt u meer weten? Maak gerust een afspraak met ons: wij informeren u graag over de mogelijkheden. We denken met u mee!

Contactformulier