Zonweringen leasen

Bent u van plan om een zonwering te kopen of een terrasoverkapping? Is het tijd voor mooie op maat gemaakte raamdecoratie of gaat u voor horren? Wij snappen dat dit een beste uitgave kan zijn. Vandaar dat wij u graag de mogelijkheid bieden om onze producten te leasen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Santander.

Waarom zonwering leasen?

Het leasen van zonwering blijkt de nieuwste trend: zonwering, terrasoverkapping, raamdecoratie of horren kunnen worden aangepast of vervangen wanneer nodig. U bent als afnemer de eigenaar van uw leaseproduct. U least uw zonwering met behulp van doorlopend krediet. Wij maken uw zonwering en al onze andere producten op maat, speciaal voor u. Met het nieuwe leasen kunnen wij dat voor u verzorgen: u profiteert van prachtige raamdecoratie of comfortabele zonweringen, terwijl u per maand afbetaald.

Buiten-, of binnenzonwering, raamdecoratie en horren leasen – zo leent u

Bij Santander kunt u lenen via een doorlopend krediet. Zoals bij elke lening houdt u rekening met uw eigen situatie:

  • Waarom leent u geld?
  • Hoeveel heeft u nodig?
  • En niet te vergeten: hoeveel kunt u missen?

Veel mensen vergeten dat uiteindelijk het lenen van geld, ook geld kost. Dat is zonde. Natuurlijk, wanneer u bij ons komt en naar het leasen van uw zonwering vraagt, beantwoordt. A. van der Molen graag al uw vragen.

Santander vs. A. van der Molen zonweringen

Wij, maar ook Santander begrijpen dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om grote bedragen in één keer te betalen. Vandaar dat we de samenwerking zijn aangegaan. U kunt onze producten leasen door middel van een doorlopend krediet bij de bank Santander. Bij Santander bent u zeker van een voordelige en betrouwbare lening. Wij, A. van der Molen, staan achter deze kernwaarden. Betrouwbaar een voordelig service bieden, vinden wij belangrijk. Met een doorlopende krediet, betaalt u per maand een klein bedrag. Ideaal bij kleine bedragen of wanneer u denkt vaker snel geld nodig te hebben. Schroom niet om te vragen naar de voorwaarden als u gaat voor een zonwering, raamdecoratie of horren bij A. van der Molen.

Voordelen van leasen via doorlopend krediet voor uw terrasoverkapping of raamdecoratie

Alle voordelen op een rijtje, om u te overtuigen dat het leasen van uw zonwering, rolluiken, screens, raamdecoratie of horren bij A. van der Molen gemakkelijk, betrouwbaar en voordelig is. Zo maken we onze zonwering en raamdecoratie toegankelijk voor elke portemonnee!

Bij Santander maakt u gebruik van een doorlopend krediet, dat bestaat uit:

  1. Een flexibel krediet.
  2. Het betalen van een vast bedrag per maand.
  3. Het alleen betalen van rente over het opgenomen bedrag.
  4. Het feit dat wat u aflost, weer op kunt nemen.
  5. Een speciale SantanderCard, waarmee u kunt betalen of pinnen.
  6. Een boetevrije aflossing.

Vraag naar de mogelijkheden bij A. van der Molen

Wij snappen dat het een hele stap is om een zonwering of terrasoverkapping te kopen of te leasen. Wilt u meer weten? Maak een afspraak met ons en wij informeren u graag over de mogelijkheden die wij bieden. We denken met u mee! Kom langs aan de Holterweg in Deventer of bel 0570 622-070.