Zonweringen leasen

Overweegt u om een zonwering of een terrasoverkapping te kopen? Wilt u graag mooie op maat gemaakte raamdecoratie of horren? Dat kan een flinke uitgave zijn. Vandaar dat wij u graag de mogelijkheid willen bieden om onze producten later te betalen.

Waarom onze producten leasen?

Het leasen van onze producten is de nieuwste trend: u kunt als eigenaar direct genieten van uw aankoop, terwijl u deze in maandelijkse termijnen aflost.

Santander

Als A. van der Molen Zonweringen zijn wij de samenwerking aangegaan met Santander Consumer Finance Benelux B.V.: deze bank biedt namelijk de mogelijkheid om geld voor de aanschaf van onze producten te lenen middels ‘Goed Plan’. Zo kunnen onze producten voor iedereen binnen bereik komen. Of u daar al of geen gebruik wilt maken, beslist u natuurlijk zelf. U bepaalt of u een aanbetaling wilt doen en welk bedrag u eventueel wilt financieren. Als uw aanvraag door Santander wordt goedgekeurd, tekent u de overeenkomst en een doorlopende machtiging: u weet precies waar u aan toe bent en welk bedrag u per maand betaalt.

Zie onderstaande banner van Santander voor uitgebreide informatie.

Vraag naar de mogelijkheden

Wij begrijpen dat het een hele stap is om onze producten te kopen of te leasen. Wilt u meer weten? Maak gerust een afspraak met ons: wij informeren u graag over de mogelijkheden. We denken met u mee!

Bezoekadres: Holterweg 8A, Deventer. Telefoonnummer: 0570-622070.